Select Page

Jamu Jelita Pearl White Putih Mulus 400gram

Sale!

Jamu Jelita Pearl White Putih Mulus 400gram

RM 28.50

(24 customer reviews)

Jamu Jelita Pearl White Putih Mulus 400gram

349 in stock

PEARL WHITE JAMU JELITA
Diformulasikan dengan kolagen yang telah dihidrolisiskan, ceri Acerola, ekstrak tomato dan kulit kayu Pine yang mempunyai pelbagai khasiat, Pearl White Putih Mulus keluaran Jamu Jelita ini efektif untuk mencerah dan menganjalkan kulit wajah. Ia bebas dari kandungan lemak dan kaya dengan karbohidrat dan Vitamin C.

Shaker disertakan bersama.

KHASIAT PEARL WHITE JAMU JELITA
-Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit
-Mencerahkan kulit wajah
-Menggebu dan menganjalkan kulit wajah
-Menyihatkan lagi kulit wajah
-Menghaluskan kulit wajah
-Menyegarkan kulit
-Melindungi kulit dari sinaran ultraungu

CARA PENGGUNAAN PEARL WHITE JAMU JELITA
Masukkan satu sudu Pearl White Putih Mulus Jamu Jelita ke dalam shaker yang mengandungi 120 ml air.
Goncang shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
Untuk kesan nutrisi yang lebih optima, anda disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.
Simpan di tempat yang kering.

Additional information

Weight 0.50 kg
Dimensions 25 × 25 × 5 cm

24 reviews for Jamu Jelita Pearl White Putih Mulus 400gram

  1. kunurulaziera

    Alhamdulillah dah sampai.. Pantas bosskur.. Pernah try consume suatu ketika dahulu, kulit jadi mulus lembutnya..so ni kita try lagi.. P/s : barang ori, dah scan code..tq seller.. Recommended

  2. zulqurain

    Barang sampai dengan selamat.. Semua cukup. Seller baik. Boleh beli lagi d kedai ni.. Beli untuk ibu d kampung. Semoga murah reziki seller.. Will buy again. Will buy again. Will buy again. Thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you seller..

  3. f*****h

    dah banyak kali repeat kat sini, asal nak habis je terus beli kat seller ni, servis pantas❀️

  4. z*****1

    Brg dh smpi…penghantaran lju..packaging ok..pearl white mmg best..tqvm

  5. luieylea

    good product quality good value for money fast delivery …

  6. anisdyla

    dah penah try kat seller lain. sedap sgt rs berry2. nnti blh repet order lg next time.

  7. t*****e

    THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU THANK YOU

  8. h*****9

    Alhamdulilah barang nye dah sampai. Terima kasih ye seller..Servis sangat excellent dr seller ini tauπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘β€οΈ dan penghantaran pun pantas sngat by courier J&T❀️Perla Coffe ni mmg bagus utk kesihatan dan kecantikan Putih Mulus ni pun bgus dulu zman sekola slalu consumeπŸ™‚kulit jd lembut je hehe😍

  9. v*****u

    Brg sampai cepat. Shaker dia mcm dah upgrade sbb lama dh Tak consume πŸ˜‚ anyways,,mak I suke .

  10. p*****d

    Barang sampai elok πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

  11. s*****i

    Good product quality, good value for money and excellent service by seller

  12. r*****0

    Delivery tiptop and mmg pearl white ni berkesan.dr muda smpai skrng amalkan minum air ni 🀭. Selain untuk putih, minuman ni bagi tenaga jugak. Thank you seller ❀️

  13. s*****i

    Good product quality, good value for money and excellent service by seller. Dh repeat order 3 kali, inshaAllah akan repeat order lgi

  14. saridahsafiya

    Beli utk mak di kg.bru first time mak cuba klau ok will repeat oder.harga murah,delivery fastπŸ‘πŸ»

  15. nursyafika17

    penghantaran pantas dari seller. kalau ok, boleh repeat beli lg. ok

  16. a*****1

    Barang sampai dengan selamat.
    Pembungkusan terbaik.
    Terima kasih seller.
    Nanti boleh repeat lagi

  17. zhi_rou250

    terima kasih daun keladi, lain kali saya oder lagi..
    maaf xda gmbr, cust punya

  18. mariam_zz

    Barang ok cepat sampai memang terbaik seller pun baik terima kasih

  19. m*****7

    dah samapi . terima jasighhhhhhhhhhhhhhhhhghhhhhhhhhhhhh

  20. n*****7

    Alhamdulillah. Barang selamat sampai. Kemarin order..hari ni sampai. Tq seller

  21. ctbilang123

    Sampai dengan selamat xdak pecah..cuma lambat sikit ..xtau apa pasaii..

  22. a*****n

    Gambar dgn video untuk coin… Barang baik memang puas Hati… Terima kasih seller lepas ni boleh order lagi…

  23. wanadk

    Sgt xpuas ht…kenapa d pisah kn dgn cup dia..nk jual semula da cntik…biar kita nmpk dlam gmbr sama ni tdk hbis d pisah kn mcm ni kecewa sgt…ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nak jual da x mcm dlm gmbr…………………

  24. rosniah96

    Sorry video and photos are not related but product safely arrived..πŸ‘πŸ‘

Add a review

Your email address will not be published.