Select Page

KOKO MINDA PLUS 17 SACHET

Sale!

KOKO MINDA PLUS 17 SACHET

RM 17.00

(34 customer reviews)

KOKO MINDA PLUS 17 SACHET

Clear

KEBAIKAN untuk PELAJAR DAN KANAK-KANAK :
Meningkatkan daya ingatan
Memudahkan bangun pagi
Menghilang rasa mengantuk
Menghilang rasa letih atau memberi tenaga segera selepas penat belajar
Memberi lebih tumpuan semasa belajar
Mengawal Asid di dalam badan.
Melancarkan peredaran darah.
Mudah membaca dan mengigat pelajar
Membuang rasa malas belajar

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 15 × 15 × 5 cm
Color

SusuKambing, Strawberi, Koko, Nenas

34 reviews for KOKO MINDA PLUS 17 SACHET

  1. yusmawati05

    Terima kasih Seller. Koko Minda Plus telah selamat diterima. πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  2. yusmawati05

    Terima kasih Seller, 2 kotak koko minda plus telah selamat diterima hari ini. Seller terbaik terus pos order saya. Servis kurier J&T sentiasa tetap terbaik dan pantas penghantaran barang order saya. πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  3. z*****6

    Terima kasih.. πŸ€—πŸŒΉ
    Di terima dlm keadaan baikπŸ’πŸ‘
    Terima kasih juga hadiahnya.. 🎁🍬🍬
    πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ’™

  4. numai_00

    RECOMMENDED SELLER🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊.
    To dear seller, shoppe and jnt express:

    Thank you,βœ”οΈ
    Terima kasihβœ”οΈ
    Graciasβœ”οΈ
    Kamsahamnidaβœ”οΈ
    Xie xieβœ”οΈ

    Second time buy it.
    Good service!!
    πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌβ­β­β­β­β­β­β­

  5. y*****5

    Terima kasih seller, order koko minda plus telah selamat diterima dalam keadaan baik.πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘

  6. c*****n

    Alhamdulillah, suka sgt bila saya makanπŸ₯°selalunya malam selalu sakit kepala nk study pun susahπŸ₯²tapi bila minum Koko Minda Plus ni rasa okay je😘xda dah nak pening ii😍

    rasa dia mcm air coklat biasa tpi tak pekat😁best

    Thank youπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  7. y*****5

    Terima kasih seller, koko minda plus Junior telah diterima dalam keadaan baik. Terima kasih bagi free gift sekali. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  8. k*****i

    Kali kedua Beli dgn kedai ni. Puas hati..cepat sampai. Elok pembungkusan yg kemas.langsung tak kemek kotaknya. Ada free gift lagi. TQ tq TQ.

  9. a*****2

    Koko diterima baik..Bungkusan balutan kemah keming.. terbaikKkkk penjual πŸ’ͺ penghantaran laju..t.ksih SELLER, j&t n shopee πŸ€—

  10. shamsolamrisitisuhaili

    Alhamdulilah pesanan dah terima dengan baik dan memuaskan hati..terima kasih..nanti order lagi..πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  11. y*****5

    Terima kasih seller, seperti biasa barang order diterima dalam keadaan baik dan pantas. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  12. syarifahzulkafili

    Tq seller,,,,penghantaran cepat,,,seller senang berurusan,,Smoge bisness sntiase maju jaye,,,suke sangat πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  13. y*****5

    Terima kasih seller. Koko Minda telah diterima. Walaupun sekarang Lockdown PKP 3.O , barang order masih lagi cepat sampai seperti biasa. Semuanya terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘

  14. e*****a

    Dah kali ke empat beli dekat sini, dh masuk 4 cartons beli koko. Overall sini paling murah next time repeat lagi, hrp dpt la hrga wholesale hm ok tq seller

  15. z*****6

    Alhamdulillah..
    Terima kasih.. Barang selamat sampai diterima dalam keadaan baik semuanya. InshaaAllah ada rezeki lain kali boleh beli lgi.. πŸ›οΈπŸŒΉπŸ‘
    Walaupun pkp barang cepat sampai, j&t ok cepat cuma bungkusan ada berlubang sikit, tp barang ok juga β™₯οΈπŸ€—πŸ‘

  16. m*****d

    Trbaik maaf gmbr dan video tkde sbb trus ato kat mak kat kampung….. Terima kasih………..

  17. y*****5

    Thank you. Koko minda plus dah diterima dalam keadaan baik. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

  18. z*****n

    Items received.. Fast delivery.. Dah beberapa kali beli dgn seller ni. Cuma kali ni dpt dua kotak label berbeza. X pasti knp mungkin salah satu packaging baru sbb warna kotak pun agak berbeza. Harap rasa dan fungsinya tetap sama sbb beli utk mak..

  19. s*****9

    Penghantaran cepat . .harga berpatutan dan lebih murah…

  20. y*****5

    Terima kasih seller. Koko minda telah diterima dalam keadaan baik. Saya order 2 kotak Koko Minda flavour Koko tapi seller poskan 2 kotak Koko Minda flavour Susu Kambing πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

  21. tehah30

    Penghantaran pantas . Barang sampai dalam keadaan elok dan tk rosak .. dibalit lemas dgm bubble wrap

  22. h*****a

    Sblm ni beli yg coklat je. Baru nk try strawberry plk. Hope anak suke. Next nk beli dgn seller ni je. Sbb senang n cpt.. tq seller

  23. eddy0156

    Good product quality, good value for money, fast delivery and excellent service by seller.

  24. azamps

    Bungkusan kemas… Koko xtry lg btw penghantaran agak cepat tq seller…..

  25. a*****0

    Barang dibungkus elok, rasa sedap, harga murah. Thanks seller.

  26. c*****l

    Good packging
    Amirna tu dah 2 kali beli.memang bagus.
    Nak try koko minda utk anak.

  27. marlina_azrin

    Ok dah selamat sampai.packaging bagus cuma lambat sikit items out for delivery but overall ok.berbaloi sbb murah and dpt free postage.tq seller

  28. r*****x

    Kualiti Produk Baik. Harga Baik. Penghantaran Pantas. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  29. s*****9

    Dalam masa 2 3 hari je dah sampai.Kelantan to Johor. Terbaik!! Expired 2023.🀩

  30. r*****n

    Terima barang dalam keadaan baik.. Penghantaran cepat cuma tu laa ade masalah dengan courier service.. Anyway, TQ soo muchhh..

  31. a*****7

    Beli untk mak saudara . Harga murah .. nnti habis, in sha Allah repeat sini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  32. akatsurugi

    Expiry 2023.. πŸ€—
    Good packaging came wrapped securely πŸ‘πŸ‘
    Baru beli dah sampai dlm masa 1 hari je.. super laju dan sgt murah 😘

  33. n*****h

    Terima barang dalam keadaan baik dan penghantaran pantas.. Terima kasih untuk free gift..

  34. r*****n

    Terima barang dalam keadaan baik.. Penghantaran pun pantas..

Add a review

Your email address will not be published.