Select Page

LOTION KAPUR SIREH BIDAN L1ZA 100ML

Sale!

LOTION KAPUR SIREH BIDAN L1ZA 100ML

RM 15.00

(19 customer reviews)

LOTION KAPUR SIREH B1DAN L1ZA 100ML

Clear

LOTION KAPUR SIREH by Bidan Liza
----------------------------------------------.
.
🌻 Kegunaan Lotion Kempis Perut 🌻
⚘sesuai untuk ibu lepas bersalin
⚘mengempiskan perut
⚘mencantikkan kulit
⚘menghilangkan parut
⚘membuang angin
⚘mencerahkan kulit di celah peha & ketiak
⚘boleh hilangkan tompok2 hitam di wajah
.
🌻 Bahan - bahan 🌻
⚘kapur sireh
⚘halia
⚘limau nipis
⚘air mawar
⚘olive oil
.
Habis kentut2 pakai krim lotion kapur sireh nie... Haa.. Ibu2 yang dalam pantang tu, or perut2 comel tu.
.
Cuba lah pakai lotion nie.. Inshaallah mujarab..
.
Pakai dgn konsisten.. Inshaallah akan nampak kesan yg SUPERBBB.. 😊😊😊
.
RM 20 / 100ml

Alert:
- Sila gunakan 'bubble wrap service' untuk pastikan barang sampai dalam keadaan baik.
- Sebarang kerosakkan sewaktu proses penghantaran kami tidak akan tanggung
- Kesalahan atau masalah yang berlaku sewaktu penghantaran adalah tanggungjawap courier yang anda pilih. Boleh contact customer service
- Untuk penambahan bubble wrap service, anda perlu search ''bubble wrap service'

Hotline
J&t - 1300809000
Poslaju - 1300300300

#lotionkapursireh #kapursireh #losyenkapursireh #bidanliza

Additional information

Weight 0.35 kg
Dimensions 15 × 15 × 5 cm
Pilihan

Asli, Hot, Extra Limau/Halia, Sabun Kapur Sireh

19 reviews for LOTION KAPUR SIREH BIDAN L1ZA 100ML

  1. viviangohewesian

    Good product and good quality
    Good value for the money and
    fast Delivery Tq for the service 😅

  2. efasha

    Order lotion dengan sabun. Yang sampai cuma lotion sahaja. Tapi seller bagitahu akan pos kemudian bila stok dah sampai harini. Harap dapat pos harini ya!
    nak #knitwearMURAH #RM5 jeee sehelai follow 👉👉👉 EFASHA ♥️💋

  3. m*****a

    beli 10hb, received 13hb. consider fast delivery. received all item in a good condition 👍🏻 with extra bubble.. bleh tgk cara balutan, seller gulung barang2, kmdn tape. 😅 losen ok la, x melekit👍🏻sapu skit ja mmg rasa perut panas sbb pilih extra limau/halia.. x dinyatakan bl expired 🤔

  4. a*****3

    Terbaik seller….wangi perfume tu…penghntaran pn pantas time pkp plak tu…very recommended… packaging pn balut kemas..tahniah 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  5. aienmoshter

    Barang dh selamat sampai.. semua barang dapat
    Harga murah, dah banyak kali repeat order dgn shop ni 😊 Terbaikkk 👍👍👍

  6. s*****a

    Mantappppppp! Fast shippingggggg. Packaging tiptop!!!!

  7. 9*****y

    Good packaging..bubble wrapped.. fast service frm this seller . Sllu repeat order with this seller.. service therbaik.. tq also to jnt fast delivery.

  8. n*****1

    penghantaran yang cepat, pembungkusan yang kemas, harga murah, puas hati krim rasa panas

  9. m*****z

    Selamat sampai wpun sangkut kt jnt(sbb covid)

    Losyen xpanas.
    Bau limau.
    Tak melekit.
    Cepat meresap.

  10. h*****r

    Sorry video xde kne mgena pghantaran pn cepat..nanti boleh repeat order lg ..tq sellerrr

  11. y*****f

    Received items in good conditions. Super fast delivery. And seller was kind enough to personally call and inform one of the product I requested is out of stock and suggest I change it to something else. I truly appreciate that. A very good service. Thank you seller 🥰

  12. n*****9

    Tak reti nak bagi comment..tak pernah comment pun, terima seadanya ja

  13. zaraaisyah590

    Lupa nk komen.. Dh smpai 2hri lepas…
    Gambar tiada berkenaan…
    Trmkseh barang ok, wangi… Smga murah rzki seller…

  14. sentuhan.adinda

    Terima dlm keadaan baik. Beli hot dan limau. Best. Testur pekat dan likat.. 100ml dgn hrga murah dr pasaran. Penghantaran cepat kcuali waktu sale.. terima ksh

  15. b15606

    tq barang dah sampai dgn elok tqtqtqtqtqtqtqt tqtqtqtqtqtqtqt tqtqtqtqtqtqtqt tqtqtqtqtqtqtqt tqtqtqtqtqtqtqt harap2 results bagus boleh repeat lagi 😁😁😁

  16. enchekmuz

    barang baik..kualiti baik..harga berpatutan…penghantaran cepat..tq seller..

  17. kdluhd7rh5

    Payment 15/11
    Shipping 16/11
    Complated 17/11
    Alhamdulilah losyen nya dah sampai
    Dah guna pon..
    Harap boleh mengecilkan perut muncit ni lama dah x berbengkung…last guna losyen kapur ni 7 thun lepas…ok elok panas nya xde laa panas menyengat…sedap pakai masa tido sambil panas kan badan…

  18. norhananinorhanani

    Penghantaran sgt laju, servis mantop, pembungkusan jg kemas, siap ada bubble wrap lg, Selamat sampai,first time nk Cuba losyen ni, recommend seller jg, tqsm.. suka…

  19. cik.yahh

    Penghantaran lambat. So so so so so so so so so so so so so so so so

Add a review

Your email address will not be published.