Select Page

Mackinz Ultimate Advance (Serum Kuning)

Mackinz Ultimate Advance (Serum Kuning)

RM 9.00RM 13.00

(22 customer reviews)

Mackinz Ultimate Advance (Serum Kuning)

Clear
SKU: N/A Category: Tags: , ,

Perempuan ? Lelaki ?
Semuanya pasti ada masalah kulit muka berjerawat , jeragat , berminyak , sunburn , kusam , kering , menggelupas , parut dan lain lain lagi .

Mesti down kan bila kulit muka bermasalah cmtu ? Cari produk semua mahal mahal , tak mampu nak beli . Tambah lagi kalau budak budak sekolah .

Jangan risau PRODUK MACKINZBEAUTY kan ada . Pakar untuk menyelesaikan masalah kulit . Sesuai untuk lelaki dan perempuan . Harga kasih sayang dan berkesan .

Additional information

Pilihan

Serum, Day Cream, Soap, Primer Oil

22 reviews for Mackinz Ultimate Advance (Serum Kuning)

  1. norshafinassaad

    Barang selamat sampai
    Tq seller
    Fast Shipping
    Banyak kali dah repeat order

  2. a*****s

    Good product quality value for money excellenr services by seller

  3. n*****7

    Barang dah sampai. Semua cukup. Takde rosak. Bungkusan pun tebal. Penghantaran terbaik. Tq..

  4. e*****e

    dah sampai . barang semua cukup . fast delivery . ambil masa sehari utk packing , dan sehari lagi utk sampai penang. good seller , laju j&t . thank you bg free candy 2 pcs .

  5. t*****e

    kualiti produk terbaik..harga sangat berpatutan, penghantaran sangat laju walaupun harini hari ahad kurier tetap kerja.thank you jnt..pembungkusan sangat baik.. barang sampai dengan selamat..tq seller

  6. n*****d

    Tak pernah pakai lagi ni first time nak try. Harap sesuai dengan kulit. Thankyou seller. Fast delivery. Harga murah dari seller lain. Rasanya original lah kot.

  7. norisahyang

    Good

  8. dybafuzi

    Definitely akan repeat order! Sangat murah, packing helok, brg sampai cpt Sgt sgt. Mmg deserve 5starr!⭐⭐⭐⭐⭐

  9. n*****l

    Barang dah dapat.. thank u seller . Trusted and recommend 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  10. s*****2

    Brg semua dapat…seller baik n bertanggungjawab…jnt pun laju…terima kasih semuanya…

  11. a*****4

    Terbaik.. Semalam pos harini dah sampai.. Boleh beli lgi.. Love sgt.. Tq for free gift

  12. s*****r

    parcel safely arrived…. thank you seller.. sy beli… penghantaran pantas… serum best… coffee sedap sgt…stay safe stay at home pls….

  13. n*****d

    Order 6/2
    Pos 9/2
    Received 16/ 2 (ninjavan)

    After this shopee kena buat rate untuk courier pulak lah. Dari situ customer and seller boleh buat rujukan untuk pilih yang mana service courier terbaik.

    I tetap bagi 5 star sebab ni kali kedua repeat order. Thankyou seller service tiptop.

  14. e*****i

    tq seller …………

    tk pernah mengecewakan …….

    stiap kali repeat kat sni ……

  15. noratiqahaidil

    Serum nie dah pernah guna..best, Muka ok je bila guna serum nie..Tak melekik lansung..mcm tak pakai pape dekat muka

  16. sowwfya

    penghantaran pantas . tak try lagi harap okay la dengan muka sksksksjs – kbyeee

  17. 8*****c

    Tq seller 💕💕
    Fast delivery 👍👍👍
    Bolehh repeat lagi ❤️

  18. sarimah2563

    Dah sampai terbaik samadgn yang beli dulu👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏼👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  19. s*****a

    penghantaran laju ambil masa 3 hari. ni dah kali kedua repeat. seller pun friendly reply message. original. best gila pakai kat muka alhamdulillah okay sikit muka. serum paling best hehehe. will repeat again in future and hopefully sentiasa ada stock sedih tau kalau takda stock hm hehe btw thankyou♡

  20. roslidah8589

    Fast delivery 3 hari dah sampai.. Good packaging. Tp mascara x ada stock pulak… Dah request refund jugak.. Tq seller…

  21. siaellys

    Alhamdulillah 🤲…akhirnye barang smpai jgk..tq seller.

  22. w*****i

    Dah byk kali beli serum ni…mmg best & First time beli ngan saller ni…hrp ori & oklah. Sbb slalu beli tutup putih inikali dpt yg ni…packing baru bilang…Apa2 pun tq saller… Sbb peramah & penghantaran pun cpt… Klu ok nanti repeat oder lg…

Add a review

Your email address will not be published.