Select Page

Sawanah Koko Original HQ – Sachets

Sale!

Sawanah Koko Original HQ – Sachets

RM 20.00

(14 customer reviews)

Sawanah Koko Original HQ – Sachets

Clear

- Campuran kurma, madu dan barli
- Mengandungi Gula Nano dan Koko Alkali PREMIUM

Kelebihan Sawanah Koko:
- Membantu penghadaman
- Mengurangkan sembelit
- Menguatkan IQ minda anak-anak
- Minuman yang mengenyangkan
- Membantu menambahkan susu badan

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 20 × 20 × 5 cm
Pilihan

Bag – Sachets

14 reviews for Sawanah Koko Original HQ – Sachets

  1. a*****y

    tq seller., kemas je packing.bgus sungguh. trmnm hk anksaudara ., sdp.xgenak kito bli sdri heheee., tq 😘 sdp goni weh. beli lah.

  2. wanrossnanyahmad

    Barang diterima dalam keadaan yang baik. Penghantaran yang pantas. Tq seller πŸ‘ πŸ‘

  3. wzuri6841744

    Securely wrapped. Fast delivery. 5* rating. Highly recommended seller.

  4. nurafiqahyusop88

    Memang sedap koko ni..sy beli utk shake dengan esp..berganda sedap..nak sihat n cantik dengan esp boleh rojer2 sy yer..😊

  5. kasmahmatmuda

    Thanks seller laju betul pos, order 13/04 hari ni dh smpai😁😁😁bagus seller siap letak nota lagi bagi tahu sawanah koko papan xde stock, yg ade sachet je.. Mmg x kisah pn papan ke sachet cume x nk yg bancuh kilo haha susah nk bajet buat air.. ❀️ ❀️ ❀️ Semua ok2 je, Tq seller sy beli yea

  6. aqilfirdaus

    Kualiti produk baik.. Order dlm bentuk papan,sampai dlm supit.. Tp x pola,aslkn dlm bentuk sachet.. Itu dh memadai.. Nnti blh repeat order pulak..

  7. n*****a

    Received in good conditions
    Nice and good service
    Yang papan xde seller tulis say sorry dh hbis stock.
    It’s ok yg sachets pn same je.☺️
    Thank you seller ❀️

  8. shukarni77

    Dah selamat sampai,, penghantaran pantas by jnt,, selalu beli yg 1kg tu,, ni try yg paket kecik2 plak,, tq seller πŸ˜πŸŒΉπŸ‘

  9. norazihanasir86

    Terbaik terbaik terbaik terbaik terbaik
    Terbaik terbaik terbaik terbaik terbaik
    Terbaik terbaik terbaik terbaik terbaik
    Terbaik terbaik terbaik terbaik terbaik

  10. noratiqahaidil

    Air coklat dah sampai..anak saya suka minum sawanah koko nie..dah banyak kali beli dengan saller pos..cepat je dia pos.. Terbaik

  11. m*****9

    Penghantaran cepat. Barang dibungkus elok, tak ada apa2 kerosakan. Thank you seller.

  12. norazihanasir86

    Barang sampai dalam keadaan selamat
    Perhantaran pun terbaik..

  13. h*****k

    Barang sampai dalam keadaan baik. Minuman kesihatan coklat yang baik. Daripada segi rasa, ianya kurang manis dan rasa kurmanya sangat kuat.

  14. ainmuni93

    Delivery pantas..wrapping bagus..terbaik dri seller

Add a review

Your email address will not be published.