Select Page

Sharpener Eyebrow Pencil

Sharpener Eyebrow Pencil

RM 1.60RM 8.50

(38 customer reviews)

Sharpener Eyebrow Pencil

Clear

Ready stock
Random colour
Okeyyyyyy !!!!

Additional information

Pilihan

2 PCS, 6 PCS, 12 PCS

38 reviews for Sharpener Eyebrow Pencil

  1. josareca

    Good product quality Good value for money Fast delivery Excellent service by seller

    Really fast delivery. Only take 2 days. Nice packaging. Thank you for the free gift. Love it.

  2. elaiza_elai

    Packing terbaik ,Semua brg yg sya order complete,Layanan terbaik brg selamat sampai siap guna bubble stiap brg mmg sangat puas hati tqsm.. Next Time sya repeat order 😍

  3. nazatulshafiqarazali

    barang diterima dalam keadaan baik…servis terbaik..terima kasih atas free gift yg diberikan banyak sangat….

  4. nurellyhaney

    πŸ’•Kualiti yang bagus.
    πŸ’•Harga murah dan berpatutan.
    πŸ’•Proses penghantaran dan penerimaan barang yang pantas.
    πŸ’•Seller bertanggungjawab dengan masalah castemer.
    πŸ’•Service bagus,tidak penah mengecewakan selama berurusan.
    πŸ’•Pebungkusan yang sangat kemas.
    πŸ’•Tidak penah rasa menyesal belanja Dsini.

  5. hellz3478

    ntah kli kbrp dh order kat seller ni…semua terbaikk n paling tiptop dia punya packing mmg tbaik….sngatΒ² suka seller…kipidap ok..kekalkann 🧑🧑🧑🧑🧑pasti akan repeat order…coming soon….CUMA SATU BRG XDA FOUNDATION PONDS…tq seller…

  6. ct7388

    Tq sgt2 brg dh smpi..
    Sy puas aty sgt2, cara balut yg agak kemas,
    Yg penting sy bru order smlm..
    Ary ni dh smpi…
    Fast delivery,
    Excellent service by seller..
    Nanti sy beli lagi k..πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜

  7. syudsenget

    Fast Service by seller πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ packaging sangat bagus. Terima kasih bagi free gift 😍😍 Barang sampai dengan selamat. Proses penghantaran juga cepat. I love semua mascara yang dapat ni ❀️❀️

  8. syahshah_jelita

    tq barang smpai dgn slamat danlaju..xminta balut barg tp seller btgjwb balutkn barg dgn burble..tq

  9. noralilysapsai

    Order 2/7 pos 3/7 sampai 8/7, ambil masa juga la dari semenanjung ke kk sabah πŸ˜… apa apa pun puas hati sbb seller bungkus dengan bubble πŸ‘πŸ‘

  10. leonardinesjunior

    Like it sooo much , bubble wrap tu idol omg . Smua in completed items sgt2 suka . Good seller trusted seller likeee ittt likeeeeee it likkeeeee it likeeeeee it likeee ittt likeeeeee it likkeeeee it likeeeeee it likeee ittt likeeeeee it likkeeeee it likeeeeee it likeee ittt likeeeeee it likkeeeee

  11. elmieza123

    Tq sis barang semua selamat sampai okey puas hati agak lambat sikit penghantarannye tp bukan salah sis mungkin dr pos sendiri ape2 pun terbaik sis tq😘

  12. nurulain27

    Thankss alot seller.. Barang dapat dalam keaadaan yang sangat baik. Bungkusan kemas dan bubble wrap. Seller respond pada setiap pertanyaan dengan baik. Rekemen sangat-sangat seller ni. Harga pun berpatutan dan boleh repeat lagi.Teruskan servis yang baik ye. Dapat barang pun cepat.Terima kasih seller

  13. fieyraaaaa

    Order sampai cepat gilaaaa, semalam submit order harini dah dapat barang. Well done seller. Barang pun murah. Terima kasih yaa. Very recommended kalau nak beli dari kedai ni πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  14. eydaaflorence93

    Penghantaran tak cepat sangat ,order 7hb sampai 12hb . Pm seller pon diam tak berjawap . Tapi alhamdulillah barang sampai . 1) balm garlic ni dah cuba research fake atau ori , and jawapan yang saya jumpa ori . 2) sabun lemon ok dapat yg pump 😍 and overall ok . Lepas ni akan repeat order. 

  15. syahirasobberi

    Barang di wrapping dgn baik, sampai dalam keadaan baik dan sangat puas hati. Boleh repeat lagi dengan this seller. Terima kasih yea πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  16. fatihzstore

    barang sampai dengan selamat
    terima kasih
    barang sampai dengan selamat
    terima kasih
    barang sampai dengan selamat
    terima kasih
    barang sampai dengan selamat
    terima kasih

  17. norjuhaida1742

    All received in good condition cuma ada 1 item missing tapi seller fast reply to refund back the item.. Barang2 best cuma delivery jer lambat but overall ok..

  18. lydiaa_auliya

    Barang diterima dengan baik. Barang diterima dengan baik πŸ‘

  19. saadiyahhalimatul

    Terima parcel dalam keadaan sangat baik. Recommended. Boleh repeat order lagi🌟🌟🌟🌟🌟

  20. eja150681

    Brg sampai dgn selamat tiada kerosakan pada brg.. Packing bgus kemas Tp xde bubble wrap.. Sy dah beli bubble wrap tu… Brg pon sampai x lmbat sgt..

  21. muyaa.shop

    Thank you seller .. suka sngat xsabar nk guna hehehe bye bye semua muah

  22. kunor

    Okey.. barang okey.. harga murah untuk 2 pcs.. berbaloi baloi sangat beli…

  23. missefah94

    Barang da sampai dan tidak terdapat sebarang kerosakkan. Seminggu lebih utk delivery masa MCO ni. Takpe guys. Kita kena faham keadaan. Da berkali repeat beli dgn seller ni. TQ seller! ❀️

  24. ayrazulcra

    Order semua betul n Dpt free gift lagi
    Harga murah compared other seller

  25. a*****6

    Alhamdulillah brg dh smpai.. tq seller.. 1mmm mmg best πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜ beli msa 12.12 jimat

  26. wanieshop89

    Seller terbaik, packing kemas..brg smpai dgn cepat

  27. o*****4

    Barang dah sampai dgn selamat… Packing πŸ‘πŸ‘…boleh repeat order lagi…

  28. ateyn0807

    Brg ok
    Packaging ok
    Delivery ok
    Tq seller
    Best mascara tuu
    Will repeat after this
    πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  29. m*****a

    Barang dah sampai… Semua cantik… Penghantaran laju…..

  30. emraco

    Thank u. Fast delivery. I requested for black and pink if have and the seller gave me one pink and the other one is blue. It’s fine i still love it. πŸ™‚πŸ₯°

  31. s*****9

    Alhamdulillah.. Brg dh diterima dl keadaan baik. Siap ada freegift getah rambut comel tu. Suka beli kt kedai ni, sbb penghantarannya cepat. Sellernya cekap. Dh 2 ke 3 kali beli brg kt kedai ni. Tq seller, tq jnt

  32. nurulfadhlina83

    Sharpener sampai dengan elok bersama-sama keropok seameq.

  33. mawarkhalid87

    Dah 16 tahun pakai miyami….this product best …seller ramah ..masehhhhh

  34. s*****a

    Terima kasih seller ,,πŸ€—πŸ€—
    Penghantaran pantas dari Terengganu…

  35. sarinasukri

    Good quality….. Good value for money…. Fast delivery…. Very recommended seller…

  36. amiraillyadatomk

    Harap tajam lah sharpener ni.

  37. anniejulius

    sudah terima dengan selamat,tpi cumanya mkin sy sda tersalah beli

  38. azliah96

    Best, sharpener tajam. Received item in a good condition. Fast shipping juga.

Add a review

Your email address will not be published.