Select Page

Vcare – Skincare Travel Kit 4IN1

Sale!

Vcare – Skincare Travel Kit 4IN1

RM 40.00

(8 customer reviews)

TRAVEL KIT SKINCARE VCARE EXCLUSIVE 4IN1

70 in stock

❤TRAVEL KIT SKINCARE VCARE EXCLUSIVE 4IN1 ❤

Mampu milik!
Cuba dulu set travel kit ni tahan utk sebulan ++ penggunaan syg2.
Dpt FREE BAG ni 👇 FREE MASKER 👇 Dan nampak tu,bekas sabun pun cute. Senang nk Travel kan?

Dah betul2 sesuai, kulit dah cantik. Boleh beli set besar plak. And dah betul2 dapat kulit yg d idam kan.
Boleh je skip jarang2 ikut budget uols pulak..

Takpe je Vcare ni skip kalau kulit kita betul² dah cantik.

"BERKUALITI , CANTIK , MAMPU MILIK"
Kami Vcare, kami jaga semua pihak. InshaaAllah ,Allah tau nawaitu kita

8 reviews for Vcare – Skincare Travel Kit 4IN1

  1. felyciacheaaa

    Good product quality Fast delivery Excellent service by seller

  2. jfafc

    Good product quality Good value for money Fast delivery
    Tq for the free gift.

  3. cuyaaaa_

    Scrub kunyit takde ganti dgn masker . Good product quality Fast delivery Excellent service by seller

  4. nurfazlina95

    Good product quality Good value for money Fast delivery Excellent service by seller

  5. hqkrossa

    Good product quality Fast delivery Excellent service by seller

  6. mashimaroo23

    Barang dah terima alhamdulilah walaupun lambat…mungkin dsebabkan pkp ne….beli 11-4 sampai 18-4…terimaksih seller

  7. s*****n

    Comelnya barang dia😆sesuai travel

    Tq Seller 👍🥰

  8. lollalita96

    cream 4in1 sda dterima..cream kunyit putihnya agak berketul ketul tak sama mcm yg sebelumnya tapi tdak apa lah..tq sbb masi smpai kpd kmi.

Add a review

Your email address will not be published.